Gerda de Zwart

Gerda de Zwart

Functie: Loper

Ik ben zo dankbaar voor mijn gezonde en sterke lijf! Die dankbaarheid wil ik graag uiten door te lopen en geld op te halen voor mensen die minder geluk hebben. Als verpleegkundige in de terminale thuiszorg en het werken in een hospice heb ik mogen ervaren hoe fijn het is als mensen met kanker bijvoorbeeld weer samen kunnen slapen in een koppelbed, wat mogelijk is gemaakt door de opbrengst van de Roparun. Of in mijn familie mogen zien dat er nog een korte vakantie met het gezin mogelijk was dankzij de Roparun, voordat mijn zwager overleed. Ze hebben het er nu nog over hoe fijn dat was.

Ik heb inmiddels de eer gehad om twee keer te mogen lopen van Parijs naar Rotterdam. Dat moment wanneer je langs de Daniel den Hoed kliniek komt en al die patiënten zo dankbaar ziet zijn. Dat maakt mij nederig en dankbaar. In gedachten loopt mijn vriendinnetje Annemarie met me mee, zij mocht maar 39 worden, ik heb haar beloofd voor twee te leven. Ik kijk ernaar uit om lekker af te zien met dit geweldige Team Bollenstreek. Met zijn allen aan een geweldig doel werken, hoe mooi is dat!?

Draag je net als ik, de Roparun een warm hart toe en wil je ook iets doen voor alle mensen met kanker die niet meer actief kunnen zijn en die we met onze donaties kunnen ondersteunen, steun de Roparun via mij met een financiële bijdrage via de onderstaande button: