KOFFERBAK VERKOOP

TEAM BOLLENSTREEK ORGANISEERT VOOR DE 3E KEER de succesvolle kofferbakverkoop in Voorhout en VOL=VOL. Voorkom teleurstelling en schrijf je snel in!

GRATIS kinderkleedjesmarkt (leeftijd 5 t/m 12 jaar maar ook hier is VOL=VOL)*

8 september 2024
Terrein Teylingen College – KTS
Leidsevaart 4, Voorhout

Vind je het leuk om zelf je overtollige spulletjes te verkopen schrijf je dan via onderstaand formulier.

  • Vul de gevraagde gegevens in en wij geven je zo snel mogelijk antwoord hoe het inschrijven verder gaat. Ook ontvang je een betaallink en na de betaling is je inschrijving definitief.
  • *Dit geldt ook voor de gratis kinderkleedjesmarkt maar vul dit aan met naam en leeftijd van het kind/de kinderen en een mobiel telefoonnummer van een ouder.

(De kinderkleedjesmarkt gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen)

KOSTEN:

  • € 15 per auto of bakfiets
  • € 10 extra plek naast de auto of bakfiets indien beschikbaar

De gehele opbrengst, ook de opbrengst van de catering, gaat naar Stichting Roparun voor de onmisbare steun aan de palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

  • GEEN campers, aanhangwagens, bak-of vrachtwagens
  • Maximale lengte auto 5 mtr.

Kom je gezellig als bezoeker dan ben je vanaf 10:00 uur van harte welkom om heerlijk rond te snuffelen! Er is koffie, thee, broodjes en een versnapering voor kleine prijsjes. Ook verkopen we als Team Bollenstreek onze prachtige planten met ook de totale opbrengst voor het goede doel de Stichting Roparun.

Kortom, het is zeker de moeite waard om langs te komen en je bent meer dan welkom!

Tips voor bezoekers:

  • Kom op de fiets die kun je veilig en uiteraard gratis bij ons stallen
  • Er is beperkte parkeergelegenheid op het terrein mocht je slecht ter been zijn of bijvoorbeeld kleine kinderen en een kinderwagen bij je hebben dan helpen we je graag.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op Sportpark Elsgeest op 5 min. loopafstand. Wij staan voor je klaar en wijzen je de weg.
  • Heel belangrijk, neem cash mee!

Let op! Het gehele terrein is rookvrij!*

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden en regels, deze vind je rechtsboven in het menu van deze website.

 

Kofferbakverkoop en kinderkleedjesmarkt 2024
Voor- en achternaam
Voor- en achternaam
Voornaam
Achternaam
Kom je naar de kofferbakverkoop?
Zo ja, aantal lege plekken naast auto
Kinderen van 5 t/m 12 jaar mogen meedoen aan de gratis kinderkleedjesmarkt. Wil je een plek reserveren? Zo ja, vul hieronder de naam of namen in