Ice Ice Baby Challenge 2024

Nu verkrijgbaar de prachtige Limited Edition Hoody voor maar € 49,95. € 20 per Hoody gaat naar de opbrengst van de challenge!

Start challenge: maandag 15 januari 2024
Finale challenge: zondag 11 februari 2024
Waar: strand van Scheveningen direct rechts naaste de pier

In het kort

The North Sea Vikings duiken elke ochtend om 06:00 uur in zee, zaterdag om 08:00 uur en zondag om 09:00 uur. Elk jaar is er in januari/februari een challenge voor een goed doel en de 2024 challenge is voor de Roparun via ons Team Bollenstreek!

Samen in actie!

Kijk voor alle informatie, de blog en mooie filmpjes op www.northseavikings.nl

Donaties zijn heel erg welkom, eenvoudig via de onderstaande link of scan de QR-code.

DONEER HIER

We hebben jou nodig om de challenge te laten slagen. Kom af en toe meedoen, een dip in zee of pootje baden, het maakt niet uit wanneer je erbij bent. Kom met je sportclub, vriendengroep of gewoon alleen. Help ons met promoten en het vinden van donateurs. Zet de datum in je agenda en blijf ons volgen!

Koop een Hoody voor jezelf of geef hem cadeau! Nu verkrijgbaar de Limited Edition Hoody voor maar € 49,95 via ondergenoemd bestelformulier. Bekijk de maattabel voor de juiste maat.

Na ontvangst van de bestelling ontvang je een betaalverzoek op het opgegeven e-mailadres. Na ontvangst van de betaling is de Hoody na ongeveer 5 tot 8 werkdagen beschikbaar. Aflevering in overleg en opsturen met PostNL in NL is mogelijk voor € 6,95.

Ice Ice Baby challenge 2024
Voor- en achternaam
Voor- en achternaam
Voornaam
Achternaam
Kleur
Maat
Opsturen