Miranda de Mooij

Miranda de Mooij

Functie: Fysio

In 2017 ging ik voor het eerst mee met een Roparun-team als masseur. In 2019 ben ik bij Team Bollenstreek terechtgekomen.

Reden om mee te doen en mij voor het team en Stichting Roparun in te zetten is om op deze manier goede doelen (die te maken hebben met de verschrikkelijke ziekte kanker) te ondersteunen door actief mijn steentje bij te dragen. In de vorm van massages tijdens de Roparun, het regelen van (een deel van de) bollen voor de bollenverkoop, het verkopen van lootjes en bijvoorbeeld een dag helpen op de braderie en Kerstmarkt.

Iedereen kent wel iemand die tijdens de run ‘meeloopt’. Bij mij is dat Katinka (mijn nichtje, klasgenoot en schoolvriendinnetje). Zij is veel te jong overleden. Maar ook een andere vriendin en mijn beide ouders kregen met de diagnose te maken en zoveel andere mensen, jong en oud. Daar doe ik het voor.

Onderzoek, zorgen voor, ontzorgen, omkijken naar… kwaliteit aan het dagen toevoegen, als er geen dagen meer aan het leven toegevoegd kunnen worden. Dat is de Roparun.

Daarnaast is het team een samenstelling van mooie, lieve mensen met ieder hun eigen kwaliteiten en manier van inzet. Daar maak ik graag en met trots deel van uit.

Draag je net als ik, de Roparun een warm hart toe en wil je ook iets doen voor alle mensen met kanker die niet meer actief kunnen zijn en die we met onze donaties kunnen ondersteunen, steun de Roparun via mij met een financiële bijdrage via de onderstaande button: