Gerard Diesveld

Gerard Diesveld

Functie: Chauffeur sinds 2013

In 2006 verloor Trees Kamp op 45 jarige leeftijd, na jarenlang te hebben geleden aan beenmergkanker (ziekte van Kahler) haar leven. Trees was de moeder van mijn toentertijd 3 tienerkinderen.

Met Trees heb ik 24 jaar lief en leed gedeeld en Trees heb ik het laatste half jaar van haar leven, tot aan haar dood, bij mij thuis mogen verzorgen, voor zover dat ging.

In deze periode heb ik ervaren dat je nooit genoeg kan doen voor mensen die zo jong hun lichaam moeten zien aftakelen en langzaam de dood op hun af zien komen. Hoe erg het is voor hun naasten om machteloos toe te moeten kijken. Te beseffen dat je in deze laatste fase niet kan doen wat je zou willen doen, omdat je naaste gewoon te ziek is of omdat er geen tijd meer voor is.

Met de hulp van Stichting Roparun en mijn bijdrage hieraan, hoop ik dat mensen in dezelfde situatie, toch wat minder kloterig het leven uitstappen en de nabestaanden toch iets makkelijker hun leven weer op kunnen pakken.

Draag je net als ik, de Roparun een warm hart toe en wil je ook iets doen voor alle mensen met kanker die niet meer actief kunnen zijn en die we met onze donaties kunnen ondersteunen, steun de Roparun via mij met een financiƫle bijdrage via de onderstaande button: