Home

Welkom op de website van Team Bollenstreek! Hier kun je meer informatie vinden over wie wij zijn en wat wij doen. Als je vragen hebt of ons wilt steunen, neem gerust contact met ons op!


HOLLEN DOOR DE BOLLEN editie 8

14 april, Lisse

We hadden het in december al aangekondigd. Hollen door de Bollen editie 8 staat weer op de agenda! Na het succes van vorig jaar met 2.200 deelnemers en een opbrengst van € 43.000 is dit evenement in de bloeiende Bollenstreek niet meer weg te denken!

Er wordt al maanden heel hard gewerkt aan de voorbereidingen van Hollen door de Bollen editie 8. Op 14 april 2024 gaat het weer gebeuren op de mooie locatie van atletiekvereniging De Spartaan in Lisse. De vergunningen zijn rond en de nodige vrijwilligerspoule is al ingedeeld. Allemaal onmisbare zaken maar zonder deelnemers wordt het geen succes en daarom boren we elke bron aan om ons evenement te promoten. Via Facebook, Instagram, hardloop- en wandelagenda’s en platforms. Daarnaast kom je in de regio overal onze posters, banners of flyers tegen!

We maken van 14 april een feestje met entertainment op de route en op het terrein. Je bent ook welkom om even mee te swingen op de fantastische klanken van RR-Express Dance Classics Party, te genieten van een kop koffie, een frietje of een broodje hamburger. Ook dan steun je ons evenement en goede doel!

Op onze website van Hollen door de Bollen vind je meer informatie, kun je je meteen inschrijven en ook zo’n uniek shirt bestellen. De volledige opbrengst van dit evenement gaat naar Stichting Roparun die financiële steun geeft aan doelen en projecten voor palliatieve zorg voor kinderen en volwassenen met kanker!

Een mooi evenement voor een heel mooi doel!

Kijk op onze website voor het evenement www.hollendoordebollen.nl of volg onze Facebookpagina voor het evenement www.facebook.com/hollendoordebollen/


‘AAN DE GOUWE’ wandel- en fietstocht

28 april 2024, Waddinxveen

Ook buiten de Bollenstreek organiseren we de leukste evenementen!

Wandelroute: 10 km en 20 km
Fietsroute: 25 km
Startlocatie: Zuidkade 2, 2741 JA Waddinxveen
Starttijd: tussen 10:00 en 11:00 uur
Deelnamekosten: € 10,-*
*Kinderen tot en met 10 jaar onder begeleiding mogen gratis mee.

We hebben prachtige routes uitgestippeld in het mooie landschap rondom Waddinxveen, Boskoop, Bentwoud en langs de Gouwe. Wandel of fiets je met ons mee?

Inschrijven kan via deze link!

Voorinschrijven kan tot en met 27 april 2024. Inschrijven en betalen op de dag kan ook nog.


Een terugblik op 2023, wat hebben we allemaal gedaan

Roparun lotenverkoop – Roparun Proefloop – Rollen door de Bollen – Hollen door de Bollen- de Roparun estafetteloop van 560 km in het Pinksterweekend – Puzzeltoertocht – 3 braderieën – Kofferbak Verkoop – Mega Bollenactie – 8 Kerst –en Winterfairs.

Een hele bijzondere dag voor ons was 26 mei, de dag waarop we voor het vertrek naar de Roparun bekend konden maken dat we maar liefst € 100.000,- af hebben kunnen dragen aan Stichting Roparun! Je ziet we hebben niet stilgezeten. Deze opbrengst vervult ons met dankbaarheid maar ook met trots!

Ook alvast voor de agenda

23 maart 2024 een Mega Veiling bij Cheers in Voorhout.


HET GROTE MOMENT!

Eindelijk was het dan daar, het grote moment waarop bekend werd gemaakt welk geweldig bedrag wij in 2023 gaan overmaken naar Stichting Roparun! Terwijl het Team met onze trouwe achterban heel ongeduldig toekeek onthulde Reny Wietsma, wethouder van de gemeente Teylingen, het ongelofelijk hoge bedrag van € 100.000. Alle records zijn gebroken in 2023 en daar zijn we heel erg blij mee en dankbaar voor!

Alle inspanningen die het afgelopen jaar met zich meegebracht werden hier op een fantastische manier beloond. Na de onthulling werd ons Team uitgezwaaid om in het pinksterweekend deel te nemen aan de Roparun.

De Roparun is de estafetteloop van 560 km non-stop met start op Vliegveld Twente en via de noordelijke provincies Drenthe en Groningen weer afzakken door Twenthe, Gelderland en Zuid-Holland waar we op 2e pinksterdag aankomen op de Coolsingel in Rotterdam!

Wil je ons volgen tijdens deze mega inspanning dan kan dat op onze facebookpagina:
https://www.facebook.com/TeamBollenstreek/

Instagram:
https://www.instagram.com/team_bollenstreek/

Wat ook erg leuk is is de app Findpenguins waarop alle teamleden tijdens de Roparun foto’s plaatsen en zo is het bijna een live verslag wat het Team allemaal meemaakt. Volg ons op Findpenguins via onderstaande link.
https://findpenguins.com/3iw9kmgfwr4tg/trip/team-bollenstreek-roparun-2023


 

Sinds de oprichting van Team Bollenstreek in 2004 hebben wij in totaal al meer dan

€ 800.000 opgehaald!

 


Hoofdsponsor

 

Repromat is al sinds 2004 trotse hoofdsponsor van Roparun Team Bollenstreek