Jolanda Moerings

Reden van Deelname


Hallo Ropa-runners Team Bollenstreek

Allereerst zal ik mezelf eens voorstellen : ik ben Jolanda Moerings 44 jaar, moeder van twee tieners een dochter van 14 en zoon van 12 jaar. Ben alweer 6 jaar geleden gescheiden en de kinderen wonen bij mij verder onderling alles goed geregeld en op de rit je hoort weleens anders! Ik ben sociaal, positief ingesteld, energiek en een sportief persoon en humor is voor mij erg belangrijk!

Sommige leden van het team hebben mij afgelopen zaterdag in Katwijk a/d Rijn op de braderie al ontmoet en de afgelopen twee jaar ben ik ook al actief geweest bij het Hollen door de bollen achter de verkoopkraam dus helemaal onbekend met alles ben ik niet.

M'n motivatie om met dit team mee te doen is natuurlijk het doel de kankerpatiënten: leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven omvat voor mij alles om er voor te gaan! Zelf heb ik m’n moeder al op 17 jarige leeftijd na een kort ziekbed verloren aan deze verschrikkelijke ziekte en door de jaren om mij heen diversen mensen.

Besef dus voor anderen iets moois te kunnen betekenen en met een fijn team het komende jaar hiervoor geld in te zamelen voelt goed te gaan doen. Ook mede nog eens door het enthousiasme van m’n vriendin Paulien, nieuwe mensen ontmoeten, mooie ervaringen en herinneringen met elkaar te gaan maken!

Als afsluiter met elkaar dan volgend jaar mei een fantastische donatie te brengen, mee te gaan in de catering voor jullie te zorgen en met elkaar die finish te behalen!

Jolanda