Vandaag is het echt zover!

Goedemorgen! (Gute Morgen!)
Vandaag gaat het dan echt gebeuren: de start van Team Bollenstreek staat gepland om 18.36 uur. We zullen hen van ons thuisadres toejuichen en duimen voor een goede Run!
De teamleden hebben een goede reis naar Hamburg gehad – onderweg wel een lekke band van de aanhangwagen moeten repareren – en langer onderweg geweest dan gedacht om stau te vermijden.
Na een uitstekende maaltijd bij Frau Möller en een goede nachtrust met ontbijt zijn ze er nu echt wel klaar voor dus óp naar het startterrein van de Roparun; ook om collegateams uit te zwaaien!
Wij zwaaien via deze site, What’s app, Facebook o.i.d.!
Over Facebook gesproken: van harte aanbevolen de stukjes van Pauline Droog. Door de gedetailleerde verslaglegging met foto’s is het team fantastisch goed te volgen!
Terwijl wij zo direct eens lekker gaan zitten voor The Royal Wedding (!), zal de spanning ongetwijfeld bij Team A (Gerard Diesveld, Ralf Jeen, Ben de Boer, Gerard Koudijs, Gerard Hogewoning, Bionda van Roosendaal, Sander Flart en Ton Jeen) toenemen: zij hebben de eer als eerste te starten! Veel succes!!
Bis bald!