De laatste loodjes…

Ja…. dat type ik wel makkelijk…. maar het moet eerst nog gebeuren…. denk maar aan de woorden van Johan Cruyff: de wedstrijd is niet gedaan voordat het laatste fluitsignaal heeft geklonken! Dus…. Go go go Team Bollenstreek! De Coolsingel lonkt!
Het team bevindt zich vlak voor de 500 km grens, ter hoogte van Beesd in de Bommelerwaard, op weg naar de kruising met de A 27. Ze komen echt steeds dichterbij!
Vannacht was koud en pittig; niet zo heel vreemd natuurlijk want de vermoeidheid begint nu wel parten te spelen.
Maar, nu schijnt de zon, het waait minder, Alblasserdam – waar fietsers en lopers zich bij elkaar voegen – is nog dichterbij dan de Coolsingel, dus come on Team 114, that’s the spirit!
Het is een mooie run geweest, zwaarder dan vanuit Parijs, en het zal zo fijn zijn als onze kanjers straks gezond en wel weer op de Coolsingel staan. Trots, voldaan, volbracht, moe en emotioneel!
Prognose aankomsttijd rond 16.00 uur.
Ik stop er nu mee. Het was weer een genoegen deze stukjes te schrijven.:)
Veel groetjes van Annelies.

4 Reacties op: De laatste loodjes…

 • 5 juni 2017 at 09:35
  Permalink

  Annelies weer bedankt voor je bijdrage het was weer leuk om ons team op deze manier te volgen. Groetjes Jacqueline

 • 5 juni 2017 at 12:02
  Permalink

  Dank je Annelies. Altijd een speciale bijdrage aan het weekend!

 • 5 juni 2017 at 12:50
  Permalink

  Het is bijna weer zover; de eindstreep is in zicht. Gisteren had ik het over een diepe buiging voor de kanjers van team 114 Team Bollenstreek. Maar voor alle duidelijkheid, dit geldt voor het voltallige team!! Dus ook voor de mensen die achter de schermen knoert hard werken om dit alles mogelijk te maken, zoals de bezetting op de braderie, markten, de catering, masseurs, uitgifte van het (digitale) krantje en ga zo maar door. RESPECT Jullie hebben het met elkaar weer geflikt.

 • 5 juni 2017 at 16:22
  Permalink

  Trots op jullie!

  Xxx

Comments are closed.