Gister een hoop voorbereidingen gedaan.

Gister hebben we met een aantal mensen een hoop voorbereidingen gedaan. Boodschappen afgevinkt op Dave’s checklisten.
De aanhanger helemaal schoongemaakt koelkasten schoongemaakt en alvast aangezet met de boodschappen er in die koel moeten blijven.
Vandaag worden de 2 busjes voor de teams gebracht die gaan we dan helemaal schoonmaken en inrichten voor de Roparun.

In beide busjes een grote bak met snoep, 10 tallen flesjes met water, AED, stickers op de busjes plakken en indelen wie waar komt te zitten.

Vanmiddag om 18:00 uur hopen we klaar te zijn zodat iedereen nog even een rustige avond heeft om vervolgens morgen ochtend om 7:30 uur bij Dave te verzamelen.
Het kern team zal al om kwart voor 7/7 uur bij Dave zijn om de fietsen op de busjes te laden en de laatste checklisten door te lopen zodat we niks vergeten.

Het begint nu wel heel erg te kriebelen bij iedereen.

U kunt ons vanaf morgen volgen via

www.teambollenstreek.nl , www.Facebook.com/teambollenstreek ,  www.roparunlive.nl (overzicht teams, 114 team bollenstreek, dan kunt u zien waar we lopen en wat onze prognose finish tijd is en de gemiddelde snelheid enz.) www.roparunradio.nl

Ook zullen wij als team meerdere keren tijdens de Roparun een berichtje plaatsen op de website en op Facebook
En Annelies Boonekamp zal ook vaak een verslag in het route verslag plaatsen. u kunt daar op reageren, ook kunt u zelf een berichtje in het gastenboek plaatsen.

De teamleden vinden het erg leuk om de berichten na de Roparun terug te lezen.

Komt u ons uitzwaaien bij Vishandel De Klok voor de deur morgen ochtend tussen 8:45 en 9:00 uur.
Hier wordt het bedrag bekent gemaakt wat we met meerdere najaars markten, kerst markten, collectes, donaties, sponsors en natuurlijk ons jaarlijks evenement Hollen door de Bollen op hebben gehaald.

Vanmiddag plaatsen we wat foto’s van de voorbereidingen, en de Boodschappen die volledig zijn gesponsord door heel veel particulieren en bedrijven.

2 Reacties op: Gister een hoop voorbereidingen gedaan.

 • 13 mei 2016 at 15:16
  Permalink

  Heel veel plezier. Ook met de voorbereidingen.Maak er een onvergetelijke RUN van. En GENIET vooral. En allemaal weer veilig terug. Zie jullie allemaal maandag terug in Voorhout. Go voor it.
  Groeten vanuit San Francisco USA
  Wil Karin Stefanie en Bas.

 • 13 mei 2016 at 20:46
  Permalink

  Heel veel succes en plezier. Genieten en weer een veilige en goede reis terug! Team Bollenstreek…..Go for it!!!! Trots op jullie. Groet vam John en Marga

Comments are closed.